Home Fritid & Mode Feriebolig med plads til mange

Feriebolig med plads til mange

0

Min kæreste og jeg har i længere tid kigget efter en feriebolig i udlandet, sammen med nogle af vores venner. Derfor skal det jo selvfølgelig være en feriebolig med to soveværelser, så der er plads til os alle sammen. Det ville dog også være dejligt, hvis der kunne være et tilhørende feriehus i baghaven, hvor man kunne have overnattende gæster. Alle vores forældre har nemlig også ytret ønske om et feriehus, så de havde et sted at være, når de selvfølgelig skulle besøge os.

En ny feriebolig på Mallorca

Indtil videre har min veninde og jeg været inde og kigget på feriehus Mallorca. Men da vi ikke lige synes at noget spændende dukkede op prøvede vi også at søge på feriebolig Mallorca og ferielejlighed Mallorca. På feriebolig Mallorca dukkede der mange interessante boliger op, og der var specielt en feriebolig som fangede vores interesse. Den havde generelt alle de ting vi ledte efter, både i form af værelser, afstand til strand og by, størrelse, modernitet og mulighed for indretning og udbygning.

feriebolig på mallorca

Bureau med speciale i ferieboliger på Mallorca

Derfor kontaktede vi det pågældende ejendomsbureau for at høre nærmere omkring boligen. Bureauret er specialister i ferielejlighed Mallorca, og har derfor stor viden inden for de forskellige områders plusser og minusser på Mallorca. Efter at have snakket med ejendomsmægleren, blev vi kun endnu mere interesserede i boligen. Derfor aftalte vi også med bureauret, at vi i forbindelse med en ferie til august skulle komme ned og se boligen, for at se om det var noget for os.

Den kommende feriebolig

Og nu er tiden så endelig kommet, hvor vi skal ned på vores feriehus Mallorca. I den sidste uge har jeg næsten ikke kunne sove, fordi jeg har været så spændt på, om det var den rigtige feriebolig for os. Men nu er jeg næsten blevet helt nervøs for, at jeg har fået for høje forventninger til boligen. Jeg har været inde og kigge på billeder tusinde gange, og har også kigget på billeder fra området, og det ser virkelig lækkert ud. Udover det har jeg også fundet ud af, at det ligger tæt på en større by. Det er noget både min veninde og jeg er glade for, da det jo betyder shopping. Jeg kan ikke andet end tro, at dette virkelig er vores kommende feriebolig,