Home Fritid & Mode På fisketur med kollegaen og nyt fiskeudstyr

På fisketur med kollegaen og nyt fiskeudstyr

0

I tirsdags spurgte min kollega, om jeg ikke ville med ud på en fisketur i næste uge. Jeg har aldrig nogen sinde prøvet at fiske før, så det er lidt af en udfordring. Min kollega har heldigvis en hel del fiskeudstyr, så jeg ikke selv skal ud og investere i noget. Min kollega viste mig billeder af alt hans savage gear, og det var virkelig meget. Det skyldes nok også, at han har været en stor lystfisker de sidste mange år. Det er ligesom hans måde at slappe af på, hvor jeg derimod altid tager ned i fitness centeret for at afkoble i stedet for.

Stor interesse for fiskeri

Der er altså ikke længe til vores fisketur, og jeg glæder mig lidt. Min kollega sagde, at han havde en savage gear sandeel fiskestang, som jeg måtte låne til fisketuren. Han har selv en savage gear parabellum, som er en smule mere professionel, end den han låner mig. Dog gør det mig selvfølgelig intet, nu jeg aldrig har prøvet at fiske før. Jeg ser virkelig frem til vores tur. Jeg glæder mig nemlig til at opleve den befriende følelse ved at fiske, som min kollega så ofte beskriver for mig, men som jeg måske ikke helt forstår. Jeg har inden vi skulle afsted været på nettet og købe alt mit billigt fiskeudstyr online.

fiskeudstyr

Måtte låne en savage gear fiskestang

Jeg er virkelig beæret over, at kunne få lov og låne min kollegas fiskestang, som har været en af de fiskestænger, som han har fanget rigtig mange fisk med. Nu håber jeg, at jeg kan gøre det lige så godt som min kollega. Han har jo trods alt lidt erfaring, hvilket jeg slet ikke har, så det er vel ok, hvis jeg ikke lige får fanget noget. Til at fiske med, bruger vi savagegear sandeel, som er nogle rigtig gode fiskekroge.

Savage Gear

Min kollega fortjene at blive overrasket

Jeg ved min kollega har snakket længe om en savage gear jig stick fiskestang. Det skulle være en fiskestang, som er virkelig fleksibel, og som kan bære meget tunge fisk. Nu da han er sådan en stor lystfisker og snart har fødselsdag, tænker jeg, at jeg vil få min kollegaer til at samle penge ind til en fiskestang til ham. Jeg glæder mig virkelig til at se, hvad han siger til gaven, når han får den til hans fødselsdag. Jeg kunne i hvert fald godt forestille mig, at han blev rigtig glad, og samtidig også overrasket.