Home Hus og have For koldt på terrassen

For koldt på terrassen

0

Jeg er lige flyttet i en ny lejlighed. Den er virkelig fin, og en af de bedste ting ved den er, at der hører en lille fin have med til. Efter at jeg lige var flyttet ind, holdte jeg vanen tro en indlfytterfest, for dem af mine venner, der havde været med til at hjælpe med at flytte. Og da det jo er om sommeren, synes jeg det var oplagt at bruge haven og terrassen. Jeg var dog i tvivl om det ville blive for koldt, da der ikke er noget sådan udendørs varme. Derfor tænkte jeg på, om det eventuelt var en ide at investere i en terrassevarmer.

Kunsten at finde den rigtige terrassevarmer

Umiddelbart synes jeg, at det kunne være rart med en terrassevarmer, da det jo er noget jeg kan bruge hele sommeren. Når solen er gået ned, kan det nemlig godt blive en smule koldt, og så er det smart lige at kunne tænde sin terrassevarmer. Derfor besluttede jeg mig også for, at tage ud og se om jeg kunne finde en billig terrassevarmer, det kunne passe til mine behov. Umiddelbart synes jeg ikke det kunne være så svært, men der fik jeg et chok. Udendørs varme er jo en hel verden for sig.

terrassevarmer

En varmer til terrassen der både er handy og smart

Da jeg kom i byggemarkedet, havde de en hel afdeling med varmelamper. Men nu er varmelamper jo mange ting. Jeg har i hvert fald ikke brug for sådan nogle varmelamper, der kan hjælpe med at ruge kyllingeæg ud. Selvom jeg nu er sikker på, at den nok skulle sørge for den varme jeg har brug for. Jeg var på udkig efter noget lidt mere handy og smart, og så var det jeg fik øje på deres bord terrassevarmer. Og den var simpelthen for smart til bare at lade stå. Både fordi den ikke fylder så meget som en almindelige terrassevarmer, og så var den bare for sød at kigge på.

varmelamper

Terrasse varmer sikrer en god fest

Jeg fandt en medarbejder i byggemarkedet, og spurgte ham indtil hvorvidt en bord terrassevarmer ville kunne opfylde de samme behov, som en almindelig terrassevarmer. Han var overbevist om, at med det jeg skulle bruge den til, ville en bord terrassevarmer sagtens kunne klare det. Derfor besluttede jeg mig for, at det var den jeg skulle have. Til festen var den da også et kæmpe hit, og vi kunne sidde ude hele natten og nyde sommeren ude at komme til at fryse. Meget bedre bliver det vel ikke.