Home Sport og friluftsliv Trænger din indkørsel eller have til nye fliser?

Trænger din indkørsel eller have til nye fliser?

0
Trænger din indkørsel eller have til nye fliser?


Har du brug for nye fliser til have eller indkørsel? Så kan du få nogle rigtig gode havefliser og betonfliser på dkfliser.dk
dkfliser.dk har et flot sortiment af havefliser og betonfliser. Betonfliserne kan fås i mange forskellige farver og nuancer, deriblandt grå, sort og gråmix.
Betonfliserne er bl.a. 40×40 og 50×50 i grå og sort. Man kan også fremstille farver efter kundens ønske, så man for ekempel kan få betonfliser i hvid, der er 50×50.
Hos dkfliser.dk har man udviklet et produkt, der formindsker kalkudtrækket på betonfliser, havefliser og belægningssten, og det kan især ses på de farvede fliser.
Man kan lægge havefliserne 50×50 og betonfliserne 40×40 som gangstier rundt om huset, men også på terresser, flisearealer, indkørsler og andre steder.
Vi har specialudviklet et produkt, som stærkt formindsker kalkudtrækket på vores betonfliser, havefliser og belægningssten, det kan især ses på farvede fliser.

Der findes mange forskellige varer du kan købe hos dkfliser.dk og hjemmesiden er helt sikkert et kig værd, hvis du leder efter nogle flotte fliser til dit hjem, om det er udenfor eller om det er indenfor. Der er en rigtig god kundeservice hos virksomheden, så hvis man er i tvivl om noget, har spørgsmål eller ris og ros, er man velkommen til at kontakte dem ved hjælp af e-mail eller mobilnummer og de er gode til at svare tilbage så hurtigt som muligt. Man finder en kontaktformular samt mobilnummer på selve hjemmesiden. For at komme ind på hjemmesiden kan du trykke på nedenstående link, der fører dig direkte ind på siden med betonsten. Derefter kan du klikke dig videre og rundt på hjemmesiden og se de andre ting de sælger. Hjemmesiden og kundeservice er rigtig god og det kan uden tvivl anbefales at købe hos netop dem.
betonfliser