Home Sport og friluftsliv Sikret mod nedbrud?

Sikret mod nedbrud?

0
Sikret mod nedbrud?


Kender du det? Serveren gik ned igen, og hele virksomheden venter utålmodigt for at få dem til at køre igen. Men der er bare ingen der kan finde ud af, hvad der gik galt. Nu er hele virksomheden nød til at arbejde over, og det er alle bestemt ikke glade for. It drift er ikke noget i jeres virksomhed ved voldsomt meget om?

Hvis du og din virksomhed gerne vil slippe for besværet med at holde systemer og serve kørende og sikret mod nedbrud med alt fra strøm, køling, overvågning, sikkerhed og backup, er du kommet til det rette sted. Athena er en dansk virksomhed med stor vægt på sikkerhed & service, og kan uden tvivl hjælpe dig!
Hvis du ikke ved hvad IT outsourcing betyder, får du nu en kort forklaring:
IT outsourcing: it outsourcing IT outsourcing betyder, at virksomheden hoster jeres virksomheds interne IT-systemer, kontor- og regnskabs-servere. Derved giver det dit firma en større frihed og færre bekymringer i hverdagen – som man vidst hurtigt kan skrive under på er fantastisk. Så kan man nemlig koncentrere sig om at lave forretning, i stedet for at frygte et nedbrud. Ved at købe gennem Athena får i en sikker IT-drift samtidig med den er stabil, Hos Athena yder man support og service, når i har brug for det.

Løsningen hos Athena er fremtidssikret, og vokser jeres virksomhed, kan i nemt skalere løsningen, så det passer til jeres behov – og uden at man skal til at investere store sukker i infrastruktur.
Hvis din virksomhed søger efter hosting af web-servere eller vil du og din virksomhed hellere selv styre jeres servere, er det hosting/cloud der er den rigtige løsning for jer.
Hvis man har flere spørgsmål omkring it drift mv. er man naturligvis velkommen til at kontakte Athena på virksomhedens hjemmeside. Ris og ros modtages naturligvis også – kontakt bare Athena på deres hjemmeside og de vil gøre alt for at besvare dig så hurtigt som muligt.