Home Sport og friluftsliv Professionelle grill med masser af funktioner til private og virksomheder

Professionelle grill med masser af funktioner til private og virksomheder

0
Professionelle grill med masser af funktioner til private og virksomheder

Lækre saftige bøffer og grillstegte grøntsager på professionelle grills til private

Hvis man er vild med at grille så er det nok mest kød man er vild med. Det er tit mænd som står for grillstegningen, så det er typisk dem der vælger menuen. Men man kan sagtens udvide grillretterne fra kød og begynde at grille alle mulige og umulige slags grøntsager. Man kan for eksempel købe nogle squash og grille hvis man lige halverer dem, man kan også grille halve tomater, hvis man lige pensler dem med ekstra jomfru olivenolie og drysser med masser af salt og peber. Man kan også lave hjemmelavet foccacia, som er et lækkert italiensk brød som man fylder alle mulige lækre ting ind i. Det er blandt andet hakket oliven, rosmarin, timian og masser af mængder af salt. Helst groft salt, for det giver et rigtig godt knas til brødet. Og så skal brødet forbages i en almindelig ovn og bare lige lægges to til fire minutter på grillen lige inden man skal spise. Så kan man altid lave nogle lækre ting man kan dyppe brødet i. Tzatziki kan klart anbefales men det kan alle andre krydderurtedressinger i øvrigt også. Hvis man skal have stærk mad kan man lave en lækker raita eller en blød og cremet guacamole. God fornøjelse med grilningen og appetitten.

Man kan grille næsten alting, men det skal altså ikke være på en engangsgrill men i stedet på en gasgrill, kugle grill eller en Cobb grill. Så er man garanteret at det bliver en rigtig god grillaften.
Med en Gasgrill kan man virkelig få grillsmagen ind i det kød og de grøntsager man griller. En Cobb grill giver en god stegeskorpe til maden og en Cobb grill er super nem at rengøre efter brug. Det samme er faktisk også både en gasgrill og en kuglegrill, men en gasgrill giver ikke på samme måde grillsmag og kulsmag som en Cobb grill.