Home Skønhed og behandling Fik behandling som teenager

Fik behandling som teenager

0

Jeg er en af dem, der som teenager fik noget behandling af acne. I mine sene folkeskoleår havde jeg rigtig slem acne på begge kinder og lidt i panden også. Og derfor gik jeg på en salon cirka en gang hver anden måned, hvor jeg fik noget laser, som fik det til at gå væk. Jeg har aldrig betragtet behandling af acne som en form for skønhedsbehandling. Men det er det jo egentlig. For mig har det altid mere været sådan noget med at få sprøjtet restylane alle mulige steder ind i kroppen, for at rette rynker og andre ting man ikke er tilfreds med ud, jeg fik adgang til cosmolaser.dk

Overvejer pludselig at få rettet rynker ud

botox

Egentlig har jeg også altid tænkt sådan, at jeg ikke kunne finde på at få gjort sådan noget. Og da slet ikke med de botox priser der er. Jeg synes i hvert fald ikke lige, at jeg har råd til at bruge så mange penge, for at fjerne mine rynker. Men som rynkerne er blevet flere, må jeg indrømme, at hvis de botox priser faldt en smule, kunne jeg måske godt føle mig lokket til at prøve det af på den ene eller den anden måde. Men så var det at min veninde foreslog restylane.

Spare op til fødselsdagsgave

Det er nemlig ikke helt så dyrt som en almindelig botox behandling. Og smerten skulle være den samme, om man får sprøjtet det ene eller det andet ind. Efter hun har nævnt det, må jeg indrømme at tanken er blevet i mit hoved. Jeg har endda snakket med min mand om, at jeg vil spare op til en behandling med restylane. Så det er jeg gået i gang med nu, og jeg tror faktisk, at jeg kan nå at få det gjort lige inden min fyrre års fødselsdag, hvilket jo er super godt timet. Så skulle jeg gerne komme til at ligne en million.