Home Tøj og mode Bedste køb i mit liv

Bedste køb i mit liv

0

Her den anden dag var jeg nede i H&M for at lede efter ‘modetøj’, som man nu vælger at kalde det for i dagens Danmark, jeg fandt ikke lige det som jeg ledte efter, hvilket man kan sige er utroligt syndt. Fordi jeg troede virkeligt at H&M var en butik fyldt med nye vare. Men oplevelsen var desværre ikke den helt rigtige, har i nogensinde prøvet at komme ned i NETTO, hvor der mangler vare på hylderne, og alt det hænger hulter til pulter. Der var ingenting som var som det skulle være desværre. Men heldigvis så har jeg jo en computer, så ny moderne, som jeg nu engang er. Heldigvis, så gik jeg ind på H&M webshop, og jeg fandt simpelthen alt det modetøj som jeg havde brug for.

Og gæt, hvad jeg købte? VESTLIG gammel moderne modetøj! Ja! Man skulle tro at det var løgn, men det er det skam ikke. Det var helt utroligt at jeg faktisk, tog min hånd, og købte det. Det tog mig ikke mere end 10 minutter at finde og få købt lige med det samme, jeg faldt for det billige modetøj, lige med det samme. Er du ikke helt klar over hvad gammel moderne vestlig tøj er? Så tag lige og tjek WIKI: http://da.wikipedia.org/wiki/Vestlig_historisk_t%C3%B8jmode

Sejt ikke? Altså man kan sige, det er nok ikke lige noget man går i byen med, men at rende rundt her hjemme, og klare alle opgaverne, er det rent faktisk meget behagligt, som sagt! Bedste køb i mit liv!