Home Sport og friluftsliv Fantastiske oplevelser i Sydøstasien

Fantastiske oplevelser i Sydøstasien

0
Fantastiske oplevelser i Sydøstasien

En helt ny verden

Sydøstasien er forskellig fra Danmark på mange punkter, og en under de varmere himmelstrøg er usammenlignelig med en campingferie i Danmark. Landskabene er anderledes, kulturen er anderledes, sammenfundet er anderledes og befolkningen er anderledes. Der er mulighed for at holde en luksusferie til billige penge og en backpackerferie til endnu billigere penge. Selvom destinationer som Thailand og Vietnam er populære rejsemål, er landene stadig fattige og delvist uspolerede. Man får lov at mærke, hvordan strukturerne på godt og ondt er helt forskellige fra de danske. Rundrejser er en god idé, hvis man gerne vil opleve så meget som muligt.

Man er ikke overladt til sig selv

Landene i Sydøstasien lever af turister, og man skal derfor ikke være nervøs for ikke at kunne begå sig. Langt de fleste steder er der hoteller, hostelst, restauranter og turistinformationer, hvor man kan få hjælp. De ved godt, at turisterne og dermed en stor del af landets indtægt forsvinder, hvis de begynder at snyde og give dårlig service, så derfor kan man godt forvente en udemærket service og hjælpsomme lokale. Rejser til Thailand og rejser til Vietnam behøver hverken koste en formue eller være fuldstændig planlagt hjemmefra. Det kan dog være en fordel at bestille Rundrejser eller andet hjemmefra, da man undgår at bruge for meget tid på planlægning på selve ferien. .

Hvad skal man have med

Rejser til Thailand er ikke svære at pakke til. Sommertøj og solcreme skal stå øverst på listen. Alt efter hvilke områder, man skal opholde sig i, anbefales enkelte vacciner, som man skal kontakte lægen for at få. Tilbehør til Rejser til Vietnam og andre sydøstasiatiske lande kan købes på Uniquetravel.dk, hvor man også kan få hjælp til planlægning og booking af sin rejse.