Home Sport og friluftsliv Strik eller hækl din egen lækre garderobe

Strik eller hækl din egen lækre garderobe

0
Strik eller hækl din egen lækre garderobe

Populært at strikke og hækle

Det er igen blevet uhyre populært at strikke og hækle snart sagt alt under solen. Opskrifter på lækkert tøj, bamser og pynt ses overalt. Især her hvor vinteren nærmer sig, med sit kølige vejr og lange hyggelige aftener, hvor det bare kunne være alle tiders, at sidde og strikke eller hækle i stearinlysets skær: tøj, bamser eller julepynt – kun fantasien sætter grænser. Hos hobbygarn.dk kan man finde mange forskellige strikkegarnstyper til yderst fordelagtige priser, det være sig: bomuldsgarn, strømpegarn eller silkegarn. Du kan ligeledes finde opskriftsbøger med alskens forskellige forslag til hvordan du kommer i gang med at strikke eller hækle alt fra lækkert babytøj til en blød trendy garderobe til resten af familien.
strikkegarn herDu finder dit strikkegarn her på hobbygarn.dk, plus alverdens tilbehør til at komme i gang.

hobbygarn.dk

Bomuldsgarn er populært strikkegarn
Bomuldsgarn er meget populært som strikkegarn, da det er blødt og behageligt at have på, og garanteret stærk og krølfrit. Det kan bruges til tøj, bamser, blødt legetøj til de små og et væld af andre ting.

Strikkegarn eller hjemmestrik som kreativ gave
Strikkegarn og starttilbehør kunne også være en dejlig julegave til den kreative person der har alt. Og hvis man ikke lige kan overskue alle mulighederne, findes der jo altid den mulighed at man kan give et gavekort, så gavemodtageren selv kan gå på jagt og finde netop det der passer ind i dennes smag. Det er desuden også altid fantastisk at modtage hjemmestrikkede og hjemmehæklede gaver. Det er en meget personlig gave, som alt andet lige, bare betyder noget helt særligt at få. Og med de mange skønne opskrifter der findes, er det muligt at strikke og hækle ikke bare utroligt fine, men også virkeligt moderne tøj, strømper, pynt, bamser og legetøj. Det er bare med at fatte pindene og komme i gang.