Home Fritid & Mode Vi shopper ichi tøj online

Vi shopper ichi tøj online

0

Min bedste veninde og jeg bruger rigtig meget tid på, at kigge på internettet efter både modetøj men også smykker og andet tilbehør. I stedet for, at tage ud på shoppingtur i butikkerne kan vi godt finde på, at sætte os sammne ved computeren derhjemme og så bare kigge diverse hjemmesider igenem for lækre og nye ting til vores garderobe. Det er rigtig hyggeligt og vi kan få flere timer til at gå med det. Det er vores helt store fælles interesse. Udover at det er hyggeligt, at sidde sammen derhjemme og kigge så er tingene også tit billigere online og på den måde sparer vi tit og ofte også lidt penge.

ichi tøj online

Stort udvalg af tøj online

Vi er begge to vilde med modetøj generelt, men vi er især vilde med ichi modetøj. De laver fedt tøj til unge piger, som os og så sidder det bare super godt på. Derfor er det især tøj og hjemmesider, der sælger det mærke, at vi for det meste er på jagt efter. Vi kender en del sider i forvejen men jeg elsker når vi falder over flere hjemmesider, så der er mere, at vælge i mellem.

Vi købte ens bukser

Jeg har så meget ichi tøj, at man skulle tro det var løgn og jeg har svært ved at få det til, at være i mit skab. Men jeg nægter, at skille mig af med noget af det. For nogle måeder siden købte jeg et par ichi bukser. De var på tilbud og kostede stort set ingenting, men de er nu gået hen og er blevet mine ynglingsbukser. Det er et par lækre mørkeblå jeans og jeg elsker simpelthen, at have dem på. Min veninde købte et par magen til og det er også hendes ynglingsbukser.

modetøj

Vi tænker over hvad vi bruger pengene på

Det fede ved mærket er, at de har et kæmpe udvalg samtidig med, at det ikke er så dyrt. Vi går begge på handelsskolen og får derfor kun hjemmeboende SU, så vi tænker altid over hvad vi bruger vores penge på. Udover tøj sælger de også nogle fede smykker, så dem kigger vi også altid lidt på og vi ejer da også en del efterhånden. Udover vores ynglingsbukser på prøver vi altid, at købe lidt forskelligt, så vi kan låne af hinanden. Det er simpelthen så smart, for så er der et større udvalg, når vi eksempelvis skal til fest. Og på den måde slipper vi for tøjkrise hver gang vi skal noget.