Home Sport og friluftsliv Var det noget med et flot bålfad til haven

Var det noget med et flot bålfad til haven

0
Var det noget med et flot bålfad til haven

I stedet for at have et fast bålsted i haven, som man ikke har muligheden for at rykke rundt. Så kan man i stedet for vælge, at få et smart bålfad, som man kan rykke rundt på. Man kan få dem i mange forskellige udgaver, og her skal man jo bare vælge det, som passer godt til ens have. Det kan være, at man gerne vil have det rustikke look. Det kan goså være, at det ikke må være alt for stort, da man ikke har meget plads at gøre med.

Se modellerne her

På hjemmesiden Zinkbakken.dk kan man se de forskellige modeller. Her kan man finde alle de flotte bålfade, og helt sikkert også finde et, som kunne passe godt til ens egen have. De findes selvfølgelig i forskellige størrelse, så man kan finde et, som også er passende i størrelsen til, hvor man skal have det stående. Men det smarte ved, at det er et bålfad er jo som sagt, at man kan rykke rundt på det, som man gerne vil. Så kan man for eksempel følge solen rundt.

Slip for at lave de grimme mærker

Noget af det, som er problemet ved at lave en fast bålplads er, at man ødelægger den jord, som er neden under. Så hvis man lige pludselig beslutter sig for, at nu vil man ikke længere have en bålplads der. Så kan det være svært, at få græs eller andet til at gro der igen. Der vil højst sandsynligt bare være en bar plet, hvor jorden har svært ved at gro noget som helst. Og det kan jo godt være en smule træls.

Køb det direkte fra hjemmesiden

Er man blevet fristet. Og har man været inde på hjemmesiden og finde et bålfad, som man godt kan lide. Så kan man købe det direkte fra hjemmesiden på samme tid. Det er smart, fordi det ikke tager særlig lang tid. Og når man har købt det, så får man det efterfølgende sendt direkte til den adresse, hvor man bor. Så bliver det ikke nemmere.