Home Sport og friluftsliv Til dig, der vil have eksklusivt barbergrej

Til dig, der vil have eksklusivt barbergrej

0
Til dig, der vil have eksklusivt barbergrej

Moden lige nu

Det er efterhånden blevet mere og mere okay, at mænd går op i deres udseende, mode og pleje. En vigtig ting for mange mænd er deres skæg. Det er meget moderne lige nu at have et stort og fyldigt skæg, men det, at have et lækkert skæg, kræver at man plejer det godt og har noget godt barbergrej. Der findes mange forskellige virksomheder og webshops, som har specialiseret sig indenfor plejeprodukter og barbergrej til mænd. En af disse er Third Field, som har specialiseret sig indenfor eksklusivt barbergrej til mænd. Deres sortiment er ikke bredt, men det er nøje udvalgt og der er tale om produkter, som du ikke bare kan købe i normale supermarkeder.

Specielle varer

Der hvor Third Field blandt andet skiller sig ud, er på deres lidt specielle udvalg af produkter. Udover blot at sælge skrabere, sælger de også barberkoste, holdere til barberkoste, klingebeskyttere og meget mere. Udover deres barbergrej til mænd, har de også mange forskellige slags plejeprodukter til både før, under og efter barberingen.

Barbersæt

På Thirdfield.dk kan man købe flere varianter af barbersæt. Disse barbersæt består af forskellige ting, men indeholder alle en som minimum en skraber og en barberkost. Hvis man ikke lige kan finde et barbersæt som passer til ens behov, så kan man kontakte deres kundeservice og så hjælper de gerne med at sammensætte et personligt barbersæt. Et barbersæt kunne fx være en god fødselsdagsgave eller farsdagsgave til manden som har brug for noget lækkert nyt barbergrej fra Thirdfield.dk.

Blog

Udover at være en webshop så er Third Field også en blog fuld af artikler omkring barberingens historie, deres produkter og generelt det at være en gentleman, som Third Field går meget op i. På bloggen kan man også tilmelde sig deres nyhedsbrev, hvis man er interesseret i at tilbud og rabatter tilsendt på mail.