Home Ikke kategoriseret Tandlægevalg – en tillidssag

Tandlægevalg – en tillidssag

0
Tandlægevalg – en tillidssag

Bevar din tandsundhed

De fleste husker måske Emil fra Lønneberg, der får trukket en tand ud ved hjælp af en snor og et dørhåndtag. Sådanne tider er for længst over, og i dag ser vi en helt anden og mere sikker form for tandpleje. Der er postet oceaner af viden i den nutidige tandpleje, og vores tids børn kan ofte gå gennem barndommen uden at høre lyden af et bor. Anderledes ser det ud for de ældre generationer, hvor de fleste er kommet gennem barndommen med flere boringer og ”sølvplomber”. Der er i det seneste år kommet fokus på, at tandsundheden har betydning for ens overordnede helbred. Hvis man har små betændelseslommer i sin kæbe, kan det have indvirkning på kroppens øvrige niveau af sundhed.

 

Find det gode tandlægematch

Det er vigtigt, at man finder en tandlæge, som man er tryg ved, da man kan være noget magtesløs i tandlægestolen, med en andens hånd i munden og alverdens tandværktøjer. Lider man af tandlægeskræ er det af endnu større vigtighed at undersøge markedet godt, inden man sætter sig i stolen, så tandlægeskrækken ikke får mere brændsel. De fleste tandlæger ved i dag godt, at det er vigtigt at kommunikere med patienten, så denne bliver tryg. En af de tandlæger, der har patienten i fokus er Tandlægerne ved søerne. Tandlægerne ved søen ligger først og fremmest ved Søerne i København, men man finder dem også på Frederiksberg, Østerbro og Amager.

Skulle uheldet være ude, og man har fået en halv- eller helt død tand, så kan en rodbehandling ofte være en frygtindgydende oplevelse. Men hos Tandlægerne ved Søen sørger tandlægerne for, at rodbehandlingen foregår forholdsvist smertefrit.

Byens bedste åbningstider

Alle Tandlægerne ved Søen klinikkerne har udvidede åbningstider, så det altid er nemt at komme til. Klinikkerne har også åbent for behandling lørdag og søndag uden ekstra gebyr. Desuden tilbydes der akutbehandling uden ekstra gebyr. Dette kan være et godt tilbud både for klinikkens faste kunder, men også for mennesker med akut opståede tandproblemer, og som normalt er tilknyttet andre tandlægeklinikker. Tandlægerne ved søen sender efter endt behandling gerne journaludskrift og eventuel kopi af røntgenbilleder til den faste tandlæge.