Home Mad og Sundhed Tandklinikken Vores Tænder

Tandklinikken Vores Tænder

0
Tandklinikken Vores Tænder

At gå til tandlæge er for mange en tillidssag; særligt hvis man lider af tandlægeskræk, er det altafgørende, at ens tandlæge forstår dette, og giver plads til, at patienten har denne tandlægeskræk. Er man bosiddende i Lyngby og er man på udkig efter en tandlæge, så kan man med rette tage et kig på tandklinikken VORES TÆNDER, Tandlæge Taarbæk.

Tandklinikken VORS TÆNDER, Tandlæge Taarbæk ligger centralt placeret i Kongens Lyngby. Deres mission er, at de vil gøre det en god og positiv oplevelse at gå til tandlægen, hver gang man skal til tandlægen, uanset om man lider af tandlægeskræk, eller man ikke gør. Udover at de vægter den gode stemning højt, anvender de den nyeste og moderne udstyr og tandplejeteknik, samtidig med, at de ligger på listen over nogle af de billigste tandlæger sammenlignet med andre i området.

Hvis man gerne vil booke en tid, kan man enten ringe til dem, men man kan også benytte sig af deres online bookingssystem. Tandklinikken VORES TÆNDER tager både i mod gamle såvel som nye patienter. Er man ny patient vil man ved første besøg få lavet røntgenbilleder, så tandlægen kan danne sig et overblik over, hvordan den enkelte patients tænder er. Har man tandlægeskræk, understreger de, at det er vigtigt, patienten fortæller det, så tandlægen kan tage højde og ikke mindst tage hensyn til dette.

Går man ind på deres hjemmeside www.vorestaender.dk og klikker på ’tilbud’, kan man som ny patient bestille at blive ringet op for at aftale en tid til et tandeftersyn til kr. 371 ,- og samtidig modtage et gavekort på kr. 500 ,- Dette er tilbud som de kører med, og man kan således, for en overkommelig sum penge, dels få lavet et tandlægetjek men samtidig også se, om tandklinikken VORES TÆNDER, er den tandlægeklinik, man fremadrettet vil gøre brug af, når bisserne skal have et eftersyn.