Home Ikke kategoriseret Tag på højskole i udlandet

Tag på højskole i udlandet

0
Tag på højskole i udlandet

Der er mange unge der vælger at tage et sabbatår så de kan rejse og kom ud og opleve verden. Der er mange forskellige muligheder de kan vælge mellem, men det er blevet meget populært at tage på højskole i udlandet. Det kan være meget sjovt at tage på et højskoleophold, hvor man får muligheden for at se et andet land og møde andre spændende mennesker fra andre kulturer. På http://www.zanzibar-hojskolen.dk/ kan du finde et højskoleophold i Afrika, hvor du bl.a. også har mulighed for at være en del af frivilligt arbejde. Der er mange spændende oplevelser når man vælger vælger at være frivillig i Afrika. Deres højskole har både skandinaviske undervisere og undervisere fra Tanzania, der er med til at skabe et helt unikt ophold i Afrika for mange unge.

Frivilligt arbejde i Afrika

Mange ønsker at være frivillig og hjælpe i Afrika og der er rigtig mange muligheder for at gøre det. Du kan nu rejse med højskole og samtidig arbejde som frivillig. Højskole i udlandet kan være meget spændende og man får mange muligheder, det er også en god måde at være frivillig på. Man lærer om den kultur man er i og samtidig kan man hjælper andre der har brug for det. Der er mange forskellige ting man kan hjælpe med, mange unge hjælper i folkeskolerne eller i fodboldklubberne, andre hjælper med at få rent vand til landsbyen. Der er mange forskellige muligheder man kan vælge mellem. Læs mere på http://www.zanzibar-hojskolen.dk/frivilligt-arbejde/.

Et spændende ophold i udlandet

Der er som sagt, mange forskellige muligheder, men højskole i udlandet er en meget spændende mulighed. Det bliver helt sikkert et meget spændende år hvor du ikke kun får muligheden for at hjælpe andre, men også møder andre er er der for at opleve noget nyt også. Man kan læse meget mere på deres hjemmeside, hvor du også kan se hvad du laver mens du er å højskole og hvem du har muligheden for at møde.