Home Fritid & Mode Perlens værksted – håndlavede smykker.

Perlens værksted – håndlavede smykker.

0

Hos Perlen finder du nogle af markedets flotteste smykker og accessories til både mænd og kvinder.

Du finder alt fra vielsesringe og øreringe til herreure, samt meget mere.

Perlen har nemlig et stort sortiment bestående af alt hvad du skulle ske at mangle inden for kategorien smykker og accessories – så kan du finde lige hvad du kan lide og måske en gave til en af dine nærmeste!

Vi garanterer, at du nok skal finde noget som lige er DIG.

Desuden har Perlen været så gode, at de har givet dig muligheden for at få 10% rabat på dit første køb hos dem.

Hos Perlen har de deres eget værksted og derfor mulighed for at lave unikke og håndlavede smykker, så du virkelig kan få noget betydningsfuldt som er efter dit eget ønske.

Smykkerne bliver lavet på god gammeldags vis og efter gamle traditioner, så du er sikker på at få at en ordentlig stykke arbejde.

Smykkerne bliver lavet i flere forskellige materialer, og der bliver arbejdet med diamanter, turmaliner, månesten og mange andre – det er selvfølgelig også muligt at medbringe en sten selv, eller prøve at snakke med dem omkring dine ønsker.

Du kan også medbringe dit eget materiale som smykkerne skal smedes af.

Som eksempel kan du medbringe gamle arvestykker som du gerne vil have smedet om til noget nyt, så du fortsat kan bære med dig gennem livet.

Fra Perlens værksted finder du mange forskellige håndlavede smykker som unika smykker, sølvsmykker, vedhæng og meget mere. Du kan finde smykker som er lavet i forvejen i unikke designs og som skiller sig ud fra mængden.

Tag et kig forbi Perlens webshop eller deres fysiske butik i Odense, hvor du kan få vejledning og en god snak om dine ønsker og muligheder i forhold til et håndlavet smykke.

Tag et kig forbi i dag og hav dit smykke klar til dig hurtigst muligt!