Home Hus og have Oprethold en god hygiejne på arbejdspladsen

Oprethold en god hygiejne på arbejdspladsen

0
Oprethold en god hygiejne på arbejdspladsen

Oprethold en god hygiejne på arbejdspladsen

Selvom det måske er de færreste, der tænker over det til daglig, så er det alfa og omega, at man kan opretholde en god hygiejne på en arbejdsplads. Et sted, hvor mange mennesker omgås, vil uden en god hygiejne, nemt blive et problem. Bakterier vil trives, og sygdomme vil kunne sprede sig i ro og mag.

Derfor er det naturligvis yderst vigtigt, at man har faciliteterne i orden, når det kommer til for eksempelvis toiletter, køkkener og opholdsrum.

De fleste ved, at man bør vaske sine hænder godt og grundigt efter ethvert toiletbesøg. En grundig håndvask med vand og sæbe, vil kunne minimere spredningen af skadelige bakterier betragteligt. Dog kan man også nemt få bakterier på hænderne på andre tidspunkter end ved toiletbesøg. For eksempel hver gang man rører ved et dørhåndtag, eller når man nyser og hoster ind i sine hænder. Bakterier spredes nemt og hurtigt via hænderne. Derfor kan det være en god idé ikke blot at vaske hænder efter hvert toiletbesøg, men også at benytte håndsprit jævnligt i løbet af en dag.

Hånddesinfektion er med til at holde omgivelserne rene og fri for bakterier, så sygdomme har mindre mulighed for at blive spredt fra person til person.

Hos https://puresolution.dk/ fører de et stort udvalg af udstyr til hånddesinfektion så som forskellige modeller af dispensere til håndsprit, som man kan sætte op strategiske steder rundt omkring på arbejdspladsen. Hvis man eksempelvis placerer en dispenser ved indgangen og en i kantinen, vil det kunne gøre en stor forskel for håndhygiejnen generelt. Når først man har investeret i håndspritdispensere, så kan man købe refil-poser med håndsprit hos Pure Solution, og man vil på denne måde løbende kunne mindske risikoen for at sygdomme spredes på arbejdspladsen.