Home Hus og have Mickey Mouse Festen

Mickey Mouse Festen

0
Mickey Mouse Festen

Elsker dit barn også mickey mouse?

Hold den perfekte mickey mouse fest med massere af pynt med mickey, pluto, Anders And og alle fra disney familien. Mickey mouse er skabt af walt disney helt tilbage i år 1928. Mickey er en ekstremt populær tegneseriefigur hos mange børn. Mickey anses nok som en af de mest kendte tegneseriefigurer i verden, hvilket også giver god mening taget i betragtning hvordan den lille figur i samarbejde med Minnie, Pluto og alle de andre har haft en stor succes rundt omkring i hele verdenen.

Virksomheden Fest4All sælger mange forskellige festartikler til alle fester, også til hvis du vil holde den perfekte mickey mouse fest for dit barn. Ekstremt mange børn elsker Mickey og alle de andre, dette hænger nok sammen med alle de serier de har set med disney figurerne og fra disney sjov som sendes på Danmarks Radio hver fredag, som det har gjort for ekstremt mange år.

Hvem er Mickey Mouse entligt?

Mickey Mouse blev skab af UB Iwerks og Walt disney. Mickey kunne første gang ses i Plance Crazy som blev udgivet 15. november 1928. Siden den gang har tegneserie figuren haft en ekstremt stor succes. Mickey mouse ses oftest sammen med hans gode ven Fedtmule, Mickeys hund Pluto og Mickeys meget gode ven den uheldige Anders And. Mickey Mouses store sucess er igennem tiden blevet overhalet af hans gode tegneserie ven Anders And, som anses som den mere sjove og meget uheldige tegneseriefigur, som snakker sjovt med hans flotte næb.