Home Sport og friluftsliv Mere synlighed med selvklæbende bogstaver

Mere synlighed med selvklæbende bogstaver

0
Mere synlighed med selvklæbende bogstaver

Mere synlighed med selvklæbende bogstaver

Selvklæbende bogstaver og klistermærke kan bruges til mange forskellige ting. Mange bruger selvklæbende bogstaver samt klistermærker til at klistre det på postkassen. På den måde gør man postkassen mere synlig. Siden 2012 kom der nye regler for postkassen. Reglerne inderholdt blandt andet at postkassen på en helårsbolig skal placeres ud til vejen. En anden regel siger også, at postkassen skal være forsynet med et tydeligt navneskilt. Dette er lavet for at lette postarbejderens arbejde. Derfor kan man med fordel gøre brug af selvklæbende bogstaver på sin postkasse. Da man kan få selvklæbende bogstaver i forskellige størrelser, skrifttyper og farver, kan man være meget kreativ med navneskiltet, så ens navneskilt på postkassen ikke ligner de mange andre navneskilte. Derfor kan selvklæbende bogstaver vise sig at både være sjovt at have klistret på postkassen etc., men også meget brugbart.

Selvklæbende bogstaver og klistermærker hos Bogstaverogtal.dk

Man kan finde billige klistermærker og selvklæbende bogstaver og tal hos webshoppen www.bogstaverogtal. På webshoppen finder man et stort udvalg af forskellige slags klistermærker samt selvklæbende bogstaver og tal. Så man har et stort udvalg.

Fantasien sætter grænserne

Påsætning af selvklæbende bogstaver eller klistermærker kan bruges i mange forskellige sammenhænge, og ikke kun til at klistre på postkassen. Det er fantasien, som sætter grænserne. Man kan f.eks. også gøre børneværelset sjovere med klistermærker. Det gælder blot om at være kreativ og have masser af ideer. Klistermærker og selvklæbende bogstaver kan også klistres på bilen, hvis man gerne vil udfolde sig kreativt der. Mangler man inspiration til hvordan de skal påsættes, kan man finde en videoguide hos bogstaverogtal.dk – Køb klistermærker.