Home Mad og Sundhed Massage og fysioterapi i Randers

Massage og fysioterapi i Randers

0
Massage og fysioterapi i Randers


Leder du efter Fysioterapi hos fysogsund.dk, så er Fys og Sund et godt valg.

Fys & Sund har haft til huse i Provstegade 3 siden 2009 og er en klinik med en sammenlagt fysioterapeutisk erfaring på i alt 146 år.
Det er en erfaring de gør stolt brug af, når de løser langt de fleste fysioterapeutiske problemstillinger.

Fysioterapi hos fysogsund.dk tilbyder en stor vifte af behandlingsmuligheder, og hvis du søger massage i Randers, tilbyder Fys og Sund effektiv Fysiurgisk massage.

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor der arbejdes dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i din krops anatomiske opbygning, og har et væld af gavnlige virkninger. Her kan f.eks. nævnes at den nedbryder affaldsstoffer, fjerner spændinger, modvirker stress, lindrer spændingshovedpine, smidiggør muskler og led, stimulerer blodcirkulationen, nerve- og lymfesystemet.

Udover massage i Randers, tilbyder klinikken også personlig træning.

Personlig træning

Har du svært ved at komme i gang med træning, tilbyder Fys og Sund den bedste hjælp til dig, i form af personlig træning i Randers.
Personlig træning er nemlig perfekt for dig som har brug støtte under din træning, og som måske vil lidt mere med din træning.

Den personlige træning kan tilrettelægges efter dit behov, og f.eks. forbedre din kondition, opnå dit vægttab, blive stærkere, mindske dine smerter fra for eksempel slidte led. Kort sagt, så tages der udgangspunkt i dig, der hvor du er nu og din træner hjælper dig igennem de forhindringer, som konstant forhindre dig i at opnå det du gerne vil.

BOOTCAMP MED FYS&SUND

Mangler du motivation til at komme i gang med træning og en sundere livsstil? Med bootcamp i Fys&Sund, får du 8 ugers træning på hold af maks 8 personer med en fysioterapeut og personlig træner.

Kig forbi og hør nærmere.