Home Sport og friluftsliv Kom af med den tattovering du fortryder

Kom af med den tattovering du fortryder

0
Kom af med den tattovering du fortryder

Selvom man nok godt var klar over, at en tattovering ikke bare lige er noget, som gør væk dagen efter, når man får den. Så kan man jo alligevel komme i en situation, hvor man ikke synes så godt om den tattovering man har længere. Så er det heldigt at der i dag findes gode muligheder for, at få dem fjernet. Og det er samtidig med, at det efterlader huden pæn og ren, så man rent faktisk ikke kan se, at der på et tidspunkt har været en tattovering. I dag foregår fjernelse af tatovering via en laser. Det er selvfølgelig ikke laser, som er farlig for huden, selvom det er dog skrappe sager man har med at gøre.

Få et rigtig godt resultat

Hvis man vælger at få laserbehandling tattoo så skal man regne med, at man skal afsted nogle gange. Da det er nogle skrappe kemikalier man har med at gøre ind i huden, så er det ikke nok bare med en behandling. Man skal samtidig også gøre sig klart, at fjernelse af tatovering ikke er helt smertefrit. Det er dog en lille pris at betale, når man kan komme af med noget, som man ikke længere ønsker på sin krop. Men hvis man ikke synes at laserbehandling tattoo er det rigtige, findes der også andre måder at fjerne sin tattovering på.

Tegn den over med noget andet

For man kan i stedet for fjernelse af tatovering få e cover up tattoo. En cover up tattoo er som navnet siger, en tatovering, som går ind og dækker den gamle tatovering man havde. Så skal man bare vælge et motiv, som er stort nok til at dække den gamle tatovering man havde. Og man kan faktisk få nogle rigtig flotte resultater med sådan en form for behandling. Man skal bare sørge for at vælge en dygtig tatovør, som ved hvad han eller hun laver. Man kan læse meget mere på undo-it.dk, hvor du kan , eller lavet en smuk cover up i stedet for.