Home Sport og friluftsliv Invester i dig selv og din familie

Invester i dig selv og din familie

0
Invester i dig selv og din familie

Invester i dig selv og din familie

Coaching kan være vejen frem for rigtig mange mennesker, der er gået i stå på et eller flere punkter i tilværelsen. Måske har man lyst til at bruge sin tid mere fornuftigt, men kan ikke finde ud af, hvad man skal fokusere på. Måske vil man gerne bevæge sig nye veje rent professionelt, men har brug for hjælp til at blive ledt på rette vej. Eller måske er der en helt tredje grund til at man vil kunne få noget positivt ud af coaching.
Coaching handler om at finde frem til sine mål og drømme og på en god og sjove måde at nå frem til dem.
Hvis man selv er interesseret i at blive coach, kan man læse meget mere om, hvordan man kan gøre den drøm og idé til virkelighed her www.Polonius.dk.

Ofte bruger man oceaner af energi på sit arbejde, på husholdning og på andre pligter. Alt sammen for at få det hele til at fungere på den bedst mulige måde. Man vil gerne have et godt job, så man har råd til at give familien materielle goder overflod, og med familielivet følger mange praktiske gøremål, som jo skal klares.

Desværre kan alle disse gode intentioner til tider betyde, at at man glemmer at fokusere på de vigtigere ting i tilværelsen. Så som parfoholdet. Det er enormt ærgeligt, hvis parforholdet smuldrer, fordi man har for travlt med alle mulige andre ting, så man glemmer at bruge tid og energi på den person, som man elsker.
Nogen gange kan det være en god idé at få hjælp udefra og benytte parterapi til at genopdage forelskelsen og genopbygge et sundt og godt parforhold. Parterapi lyder måske afskrækkende for mange, men ofte er det blot grundet i uvidenhed. Det er alt andet end en falliterklæring at gå i parterapi. Det er tværtimod et modigt og konstruktivt valg, når man ikke selv magter at bringe gnisten tilbage i sit forhold.