Home Sport og friluftsliv Hair extenstions

Hair extenstions

0
Hair extenstions

En beskrivelse af hair extensions

Der er mange mennesker, som ikke er tilfredse med deres hår, pga den ene eller den anden grund, men de fleste som er utilfredse, siger at det har noget med længden og fylden at gøre. Man skal dog ikke frygte at, man ikke kan gøre noget ved det, da man nemt kan få sat hair ekstensions i, og det giver både længde og fylde.

Der er mange steder man kan få lavet hair extensions, man skal dog altid passe lidt på, da det nemt kan være lavet af heste hår, eller noget andet hår som ikke er af god kvalitet. Man skal altid huske at når det handler om hår extensions, så er det at pris hænger sammen med kvalitet. Det er også vigtigt at man får en god frisør til at sætte sine hair extensions i, så de ikke sidder forkert, og ser helt malplaceret ud i forhold til ens normale hår, det er nemlig en fejl mange begår, når de gerne vil have hair ekstensions.

Man skal dog heller ikke tro, at en hair ekstension, redder alt, da der er nogle ting, som man ikke kan fikse, ved at sætte nyt hår ind, og hvis det ikke er muligt, så burde man måske få en ny frisure.

Der er nogle ting man skal huske inden man får sat sine hair extensions i: Man skal først og fremmest være sikker på, at de hår extensions som bliver sat i, er lavet af et ordenligt materiale, da det ellers meget nemt går i stykker, og bliver matte. Så skal man også finde en frisør, som ved hvordan man sætter dem ordenligt i, da det ellers bliver meget nemt, at se at det ikke er ens eget hår, hvilket er det de fleste gerne vil have at det gør. Så skal man være sikker på at den farve, man vælger, ligner ens egen hår farve, da det ellers godt kan komme til at se underligt ud, og hvis de ikke findes i ens naturlige hårfarve, så må man jo bare få det farvet, i en farve der passer til den hår extension, man gerne vil have.