Home Computer og IT Gør billetsalget til en leg, og få et samlet overblik

Gør billetsalget til en leg, og få et samlet overblik

0
Gør billetsalget til en leg, og få et samlet overblik

Der er intet hekseri bag en god webshop

Der er ikke mange kunder i onlinehandlen, der spekulerer på, hvordan tingene fungerer i sammenhæng, og hvordan et onlinekøb kan  gøres enkelt i butikkens wepsjop. Det er der til gengæld i IT verdenen. Navipartner er en af de virksomheder, der hjælper onlinebutikker med at fungere gnidningsfrie. navipartner.dk tilbyder interesserede butikker og attraktioner en 360 grader omnichannel onlineløsning. Et sådan system kan kombinere lagerstyring, bogholderi, salg og finans i ét system. I det hele taget leverer NaviPartner integrerede forretningsløsninger, der kan få store systemer til at spille sammen.

Et attraktivt billetsystem

Det er så smart, at kunderne nu kan bestille, betale og printe billetterne hjemmefra. Med NaviPartners billetsystem, håndteres onlinebilletter nemt og effektivt. Løbede holdes der øje med, hvor mange billetter der er tilbage til forestillingen. Det er nemt at lave statistikker og rapporter i NaviPartners billetsystem med NP Ticketing Online modul. Her opretter butikken selv de forskellige billettyper med antal og pris, mens kunderne kan købe hjemmefra. NP Ticketing Online kan også bruges, når der sælges billetter på stedet. Noget mange kunder finder attraktivt er, når man kan opnå et medlemskab eller købe årskort, eventuelt til favorable priser. Ved at udvide sit NaviPartner system kan man knytte NP Member Management Online på systemet, så butikken har mulighed for at tilbyde medlemskaber. Med kassemodulet NP Retail overføres købsdata til økonomimodulet Business Central. Der kan blandt andet registreres salg af souvenirs og gaver.

En partner med erfaring

Hvis man lader NaviPartner være sin e-business partner, så får man mange års erfaring med. NaviPartner har gennem årene hjulpet Sport24, Tivoli Friheden, Moesgaard Museum samt Køkken&Hjem med at forstærke deres e-business systemer. Et stærkt e-business system gør butikken mere attraktiv for kunderne. I dag forventer kunderne nemlig et bredt spekter af onlinetjenester. Har man ikke disse, sakker man bagud af dansen. Hvis man finder den rigtige e-business partner med det samme, er der mange penge at spare. Det er altid muligt at få et uforpligtende møde med en rådgiver fra NaviPartner.