Home Hus og have Gødning

Gødning

0

Mangler din have et boost? Så kan du overveje om det er tid til at give din have gødning. Find en organisk gødning der ikke skader miljøet ved at læse videre her. Det er nemlig ikke alt slags gødning der er lige sundt at anvende i sin have. Bliv klogere på gødning til din have, og hvorfor det er værd at anvende i din have her:

Gødning er oplagt at anvende på en nyetableret have. Det kan anvendes på alt, også din køkkenhave! Gødning bidrager med næringstoffer, så din have, græsplæne eller hvad det måtte være, kommer til at stå grønt og friskt. Man gøder typisk i foråret og efteråret, da jorden her har lettere ved at optage næringstofferne, pga. køligere klima og mere fugt. Bemærk dog, at gødningen skal spredes når græsset er tørt for at det ikke sætter sig på strående men går ned i jorden.

Allround gødning er lugtfri og derfor kan du nemt bruge den rundt i haven. Den er også baseret på 100% organiske sammensætninger.

Så ønsker du en have der emmer at vækst, smukke blomster og sunde planter? Så er det allround gødning du skal bruge. Du finder allround gødning ved at følge linket her: allround gødning

Gødning kan også være med til at skabe flere og flottere blomster på dine planter, men også flere frugter på bær og frugttræer. En organisk og naturlig gødning skader ikke miljøet. Så du kan med ro i maven anvende den anbefalede allround gødning, som du finder ved at følge linket ovenfor.