Home Sport og friluftsliv God mad ud af huset

God mad ud af huset

0
God mad ud af huset

God mad til ethvert arrangement

Selskabet til kommende event behøver ikke have en bestemt størrelse eller komme i et formelt outfit for at kunne nyde godt af lækker mad fra Frimann’s Gourmet, Buffet catering København. Virksomheden er en catering virksomhed, der leverer mad til alle mulige forskellige arrangementer og naturligvis laver mad/servering derefter. Buffet catering København er efterspurgt, og virksomheden en oplagt mulighed, hvis man skal have mad til sit arrangement. Uanset om man ønsker buffet, tapas, personanretninger eller andet, kan dette arrangeres. Det er naturligvis muligt at sammensætte sin egen menu og derved glæde sine gæster på bedste vis. Maden er ofte højdepunktet til en fest, og derfor er det vigtigt at vide, at den mad der kommer på bordet, kan leve op til gæsternes forventninger.

“Ordentlig mad”

Der kan være mange forskellige holdninger til, hvad ordentlig mad er. Hos Frimann’s Gourmet dækker begrebet over god smag, gode råvarer og nænsom behandling af maden fra start til slut. Maden kan tale sit eget sprog, og derfor er det ofte lækkert at røre så lidt ved råvarerne som muligt, fordi man derved bibeholder hver enkel råvares smag og konsistens. Med mad er det vigtigt at kende gode smagskombinationer, for på den måde kan enkle retter smage fantastisk og samtidig tiltrække både lugte- og synssans.

Nemt men lækkert

Receptionsbuffet skal ofte være lidt nemt at gå til, fordi gæsterne/kursisterne ikke skal sidde ned i flere timer. Maden skal være let og smukt anrettet. Tapas catering kan være en oplagt mulighed, fordi der serveres en masse små retter, som kan nydes både stående og siddende. Dem, der skal spise maden, vælger selv hvad/hvor meget de vil have. En del af maden er derudover kold, og det betyder, at gæster kan spise af maden over en periode på et par timer, uden at maden skal skiftes ud. Tapas catering er enkelt og lækkert.