Home Event og Fest Fotograf

Fotograf

0
Fotograf

Skal du holde konfirmation og søger du efter det bedste bud og den bedste på markedet så prøv lige at slå den op online ved at skrive konfirmation fotograf, og så vil du få os op som din foretrukne fotograf. Vi er specialister i at fotografere til konfirmationer og bryllupper. Vi kommer ud og følger konfirmanden fra start til slut. Vi er der når han eller hun er ved at gøre sig klar med pynt og pænt tøj eventuelt håropsætning hos frisøren eller derhjemme. Vi kan fotografere mens i dækker bord og gør klar. Vi er der før kirken og under og efter. Vi er der til selve festen med gavebord og taler og sange. Vi er med hele vejen og til slut hvor festen slutter og der takkes af og gøres status.

Det plejer at være en kæmpe succes og alle er glade når man har foreviget de vigtigste øjeblikke på denne store dag. For det er en stor dag og de unge mennesker glæder sig ofte helt vanvittigt meget til at blive fejret og til at være festens midtpunkt og det gør de mange gange flere år i forvejen.

Man kan selv huske hvor spændt man selv var. Vi fanger de vigtigste minder på den helt rigtige og naturlige måde så det ikke ser kunstigt eller opstillet ud. Vi bidrager med en menneskelig og humoristisk tilgang til den store dag. Vi laver kort og godt billeder med sjæl og vi har en super god kundeservice hos os og vores firma.