Home Computer og IT Forretningsløsninger til effektivisering af salg og administration

Forretningsløsninger til effektivisering af salg og administration

0
Forretningsløsninger til effektivisering af salg og administration

Teknologisk geniale løsninger til detail, e-handel og attraktioner

I dag er der brug for mere end blot pen, papir og kugleramme. Buttikker og virksomheder er mere komplekse end nogensinde og for, at der ikke skal gå hat og briller i den, så er der brug for strukturerede systemer. Om kompleksiteten er hønen eller ægget, det skal stå usagt hen. Men at IT-teknologien er kommet for at blive – det er ganske vist. Samtidig med, at IT-teknologien er gået fra spæd til voksen, er samfundet vækstet med tusindevis af internetbutikker, der kræver detailstyring. Navipartner er et af de firmaer, der med deres mangeårige erfaring hjælper detailhandel, e-handel og attraktioner med at styre deres salg og administration. Navipartner startede op i 1983; der er altså mange års erfaringer med i deres rygsæk. Det er også disse erfaringer, som Navipartner har brugt i deres udvikling af Dynamics NAV. 

Software i ny version

Dynamics NAV dækker over Navisions oprindelige systemer, der er opgraderede i nyere rammer. Med tiden er der kommet økonomistyring, logistikstyring samt business intelligence til. Den sidste version af Dynamics NAV er tilbage til 2018. Herefter skifter Microsoft strategi med Navision-værktøjet, der i tiden fremover vil blive kendt som Microsoft Dynamics 365 Business Central. Det gamle barn i nye klæder indeholder nye features, som f.eks. en bedre integration af Excel og en hensynstagen til persondataloven.

Højt certificerede partnere

Er man kun i detailhandlen, online eller i diverse attraktioner, så tænker man sjældent over, hvad det er, der giver en sammenhængende og god oplevelse. Det er de færreste, der tænker over, hvor meget positivt et softwaresystem kan betyde helt ude, hvor slaget kæmpes om kunderne. Men det ved mange virksomhedsejere, der kan se resultaterne af investeringen i et system som Dynamics. Alle Navisions gamle programmer, der er blevet udviklede til nutiden, har samme høje standarder som Alle Microsofts programmer er kendt for. Det er et ægteskab, der har båret uendeligt meget frugt. Navipartner har blandt andet certificeringerne for både Dynamics og Microsoft Gold Partner. Skal man være sikker på gode resultater, så er det anbefalelsesværdigt at partner op med Navipartner, hvor både mor og far er af ædle slægter.