Home Industri og Erhverv Flugter de hegnspæle, og er de i vater?

Flugter de hegnspæle, og er de i vater?

0
Flugter de hegnspæle, og er de i vater?

Det er bestemt til at få nogle gode, solide og ikke mindst flotte hegnspæle, men det er op til en selv, hvordan man sætter dem op.
Man kan få disse pæle her blandt andet: https://www.pithegn.dk/hegn/landbrugshegn/hegnspaele-og-stolper/
Om man så vælger selv at sætte dem op, eller det skal være et håndværkerfirma, som der tager sig af den slags, det er op til den enkelte, hvordan man gør det.
Måske vil man gerne spare penge ved at sætte dem op selv, hvorfor man har brugt flere penge på flere hegnspæle, så man kunne sætte dem med kortere mellemrum, end hvad man egentlig havde kalkuleret med; for så er der også en mindre chance for, at de kan vælte umiddelbart, når de kan støtte hinanden, men det kommer jo an på, hvordan man stiller dem op.
Derfor har man måske ikke valgt så mange af de her pæle, fordi man ville bruge pengene på nogle professionelle, som der kunne sætte dem op for en, så man havde en større formodning om, at det blev gjort godt – for når det kommer til stykket, så er det ikke noget, som man selv er særligt god til at gøre.

Hvor omhyggelig er man med disse hegnspæle?

Måske skal de her hegnspæle så bare lige slås op, så de nogenlunde står, for man ved, at de kommer til at se grimme ud, som der vokser ukrudt op ad dem, og de skal alligevel bruges som en indhegning til dyr, hvorfor de også vil gå at gnubbe sig op ad dem.
Så man ved godt, det er perler for svin, hvis man begynder at male dem, slibe dem, hvis de er af træ, eller på anden måde kæle for meget for detaljerne ved dem.
Det er da klart, at de ikke skal være totalt grimme, men de skal egentlig bare fungere, end de skal se pæne ud.
Men for alt i verden må de gerne stå lige og være i vater, når man måler ned over dem: Det er sådan set det eneste krav til æstetiske, for det er også i forlængelse af det praktiske. Så det vil der blive kigget nærmere på.