Home Uddannelse & Ledelse En historisk højskole i Jylland

En historisk højskole i Jylland

0

En højskole med fokus på dine interesser

Askov højskole i Jylland giver elever et bredt valg af spændene og relevante linjer for dem der søger en højskole i Jylland. Udover en litteraturlinje på højskolen, tilbyder de også linjer indenfor game design, hvor du har mulighed for at lære, hvordan alle dine yndlingsspil bliver til virkelighed, og giver dig mulighed for at selv udtænke og skabe din egen historie udformet som et videospil. Højskolen lærer også om journalistik, hvor du kan lære, om hvordan nyhederne man læser, bliver skrevet så de er både spændene og informative, og dermed kommer ud til de læsere, som nyhederne er relevante for.

En litteraturlinje der giver mulighed for udvikling

Askov Højskole er en højskole i Jylland med flere spændene linjefag, kurser og et fedt højskoleliv for alle der er en del af skolen. Askovs højskole i Jylland giver eleverne mulighed, for at udvikle sig indenfor sine interesser, med tæt fællesskab, en god kultur og spændene oplevelser. Med linjefag indenfor journalistik og medier, litteratur og skrivekunst, Game design, Film og tv, og robotter. Giver Askov højskole i Jylland et bredt udvalg af spændene muligheder for at man kan udvikle sine kompetencer. Skolen tilbyder for eksempel en litteraturlinje, som giver dig den viden og de værktøjer, du som aspirerende forfatter skal bruge for at udleve din interesse. Med en litteraturlinje på højskole bag dig, er du klar til at søge ind på en humanistisk uddannelse, hvor du kan prøve dig selv af som forfatter. Hvad du også får på en litteraturlinje på højskole, er et tæt bånd med andre aspirerende forfattere, som sammen med dig vil fortælle hver deres historier.

De store litterære stemmer er fra Askov højskole

På Askov højskole er du sikker på, at du får det bedste indenfor eksempelvis litteraturskab og forfatterskab, da Jeppe Aakjær ham selv har været elev på denne højskole i Jylland. Og at i 1951 forfatter og redaktør Ole Wivel, og litterat Tage Skou Hansen var undervisere på Askovs litteraturlinje. Hvor Askov Højskole siden har sat rammerne for de store litterære stemmer.