Home Industri og Erhverv Eksperter på leading edge protection her

Eksperter på leading edge protection her

0
Eksperter på leading edge protection her

Mangler man folk til leading edge protection indenfor vindmølleindustrien, er navne som PolyTech også velkendt hos mange. En udbyder af en service, som blandt andet indebærer lightning strike protection, og som navnet antyder omhandler det lynnedslag. En af de mere almindelige forhold i vejret, og som er et element der kan forekomme i alle lande stort set. Så lige meget hvor man putter sine vindmøller, er lightning protection også noget, som man bør undersøge nærmere.

Man kan ende med at spare sig selv for rigtig mange penge, når man sikrer sig at sikkerheden er i top, og vindmøllerne ikke går ned i tide og utide. Det har kostet mange penge for dem, som har stået med nogle vindmøller, som er gået ned på grund af regnen har været for intenst, lynnedslaget tog kommunikationscenteret på vindmøllen eller måske har det haglet så meget, at det har ødelagt vingerne på vindmøllen.

Tests i avancerede laboratorier

Når man skal have testet produkterne, og i dette tilfælde vindturbinerne, bliver man også nød til at gøre det under de rigtige forhold. Det er noget som PolyTech sagtens kan stå bagved, da de også besidder nogle af landets bedste laboratorier. Her kan man simulere adskillige vejrforhold, og teste om produkterne kan holde til det, og tilpasse dem så de kan. På den måde sikrer du også, at de ikke ryger ud af funktion på grund af et vejrforhold, som man ikke er vant til der hvor man kommer fra.

Det er også bare en del af jobbet, hvis det er man ønsker og have vindmøller liggende i andre lande. Nogle steder er vejrforholdene en del mere ekstreme, og kræver også den ekstra indsats på sikkerheden. Det vil helt klart give en konkurrencemæssig fordel, hvis det er man sikrer sig at ens turbiner ikke kan gå i stykker i hvert fald ikke så let, som hvis man ikke fik dem testet.