Home Uddannelse & Ledelse Det sunde højskoleophold

Det sunde højskoleophold

0
Det sunde højskoleophold

Kom ud i verden

Det er sundt at rejse, og komme ud at se verden, som den er i virkeligheden. Se og oplev den uden filter, mød mennesker, kulturer og samfund, der er markant anerledes end det, du kender fra Skandinavien. Et højskoleophold er en dannelse i selve livet, du vil lære ting, som er brugbare og nyttige for dig. Det er hvad enten du tager et højskoleophold herhjemme i Danmark, eller du vælger at tage på højskole i udlandet. Værdierne og tankerne bag opholdet, er helt og aldeles de samme, det handler mere om dit temperament i forhold til om du vil være ude i verden, eller herhjemme i trygge rammer.

Det frivillige arbejde

Der er også muligheder for, at lave frivilligt arbejde i udlandet, og følger du linket her, vil du komme i direkte kontakt med hojskolendk.dk hojskolen.dk, som er professionelle udbydere af højskoleophold. Her på hjemmesiden kan du danne dig et kvalificeret overblik over, hvilke tilbud der findes i forhold til at realisere din drøm om det helt perfekte højskoleophold. Her kan du tilmelde dig informationsaftner, som afholdes rundt omkring i landet flere gange om året både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Du kan også tilmelde dig direkte på et ønsket ophold, såfremt du allerede er tydelig i forhold til hvor du gerne vil hen.

Højskoleophold en dannelse i selve livet

På højskolen er fællesskabet og de gode sunde værdier i centrum, der er selve højskolens byggesten og grundtanke. I en tid der opleves af mange som værende fragmenteret, kan højskolen være et åndehul og et fristed for mange. Her kan du være den du er i et fællesskab, som er trygt og godt, og du kan i dit helt eget tempo lære dig selv bedre at kende. Det er der mange, der har en oplevelse af, at de ikke gør, altså kender dem selv, fordi der ikke er tid til det.