Home Industri og Erhverv Der er mange gode grunde til at sørge for, at sikkerheden er i top i ens virksomhed.

Der er mange gode grunde til at sørge for, at sikkerheden er i top i ens virksomhed.

0
Der er mange gode grunde til at sørge for, at sikkerheden er i top i ens virksomhed.

Når sikkerhed betyder noget

Der er mange gode grunde til at tænke på sikkerheden. Det er ikke alle, der gør det, og det viser sig, at jo yngre man er, des mindre tænker man på sin egen sikkerhed. Der sker så noget med de fleste mennesker, når de får børn. Pludselig begynder man først og fremmest at tænke på sit barns sikkerhed. Herefter at tænke på sin egen. For hvad nu hvis man selv kommer til skade, hvem skal så tage sig af baby? Derfor er der et større marked for sikkerhedsudstyr, både når det kommer til baby, men også som voksen. Mange mennesker begynder først i en meget voksen alder at tænke på forsikringer, der kan sikre en, hvis huset brænder ned, tyverier sker eller der skulle ske noget med en selv. Det er ikke så anderledes på arbejdsmarkedet, der dog er reguleret gennem loven.

Måtter der batter

Det er gennem lov bestemt, at når det gælder arbejdspladsen, så er det virksomheden, der står for medarbejdernes sikkerhed. En af måderne at sikre sig på er ved hjælp af skridsikre måtter. Real Saftey er en af de virksomheder, der støtter andres sikkerhed på arbejdspladsen. Det gør de blandt andet ved at producere og sælge skridsikre måtter til gangarealer, trapper, stiger, skibsdæk, træoverflader samt drill floors. Real Saftey sælger et bredt udvalg af en skridsikker måtte. Der ligger en del tanker bag deres produkter, da mange af deres kunder har arbejdspladser med høj risiko. Derfor ser man ofte Real Safety’s produkter på kabelbroer og som stigesikring. Der er tale om enkle produkter af høj kvalitet. Den høje kvalitet sikrer, at produkterne kan holde i mange år. Real Safety går gerne et ekstra skridt, så hvis en virksomhed forgæves leder efter et skridsikkert produkt, så skræddersyr Real Safety et produkt til kunden. Når man alligevel køber sine skridsikre produkter hos Real Safety, så kan man i samme hug købe diverse tilbehør, som gulvmarkører, markeringstape eller floor stickers. 

Få en god handel

Real Safety har mere end 15 års erfaring, og det har unægteligt givet dem en masse erfaring med i bagagen. Denne erfaring drager kunderne glæde af, når de indgår en handel om skridsikre løsninger. På kundelisten kan man blandt andet se Mærsk Olie og Gas, Djurs Sommerland, Billund Lufthavn og Arla Foods. På listen ser man også skoler og private sommerhuse.