Home Ikke kategoriseret Behandlingscenteret Møllen

Behandlingscenteret Møllen

0
Behandlingscenteret Møllen

Alkoholbehandling kan være svært, og derfor er det vigtigt, at der tages hånd om hver enkelt klient. Behandlingscenteret Møllen er et behandlingscenter for alkoholmisbrug, som ligger i Tørring i Jylland. På Behandlingcentret Møllen, er det muligt at modtage behandling, uanset om man ønsker at være ‘kendt’, eller om man hellere vil indgå anonymt i en behandling for alkoholmisbrug. Hos Møllen går man højt op i, at både klienten såvel som de pårørende får den allerbedste behandling for alkoholafvænning, og derfor er hvert forløb planlagt og tilrettelagt fuldstændig individuelt, hvor hver klient tages udgangspunkt i.

Behandlingscenter Møllen i Tørring henvender sig til både privatpersoner og til virksomheder. Dette er de faktisk det eneste alkoholbehandlingscenter i Danmark, som gør, og derfor skiller de sig ud fra andre alkoholbehandlingscentre. Udover behandling for alkoholafhængighed, kan man også modtage behandling for afhængighed af medicin, og der er ydermere begrænset antal pladser, nemlig kun 12. Alle klienter som indskrives på Behandlingscenter Møllen har eneværelse.

Metodikken bag behandlingen på Behandlingscenter Møllen er Minnesotamodellen. Det betyder, at man arbejder ud fra devisen om, at det ikke er personen, som skal angribes, men derimod den sygdom, som alkoholmafhængighed er, der skal bekæmpes. Afvænningen foregår både med individuel terapi samt gruppeterapi. Derudover er der også undervisning, samt opgaveskrivning og samtaler med den rådgiver, man har fået tilknytte samt meget meget mere.

Der sættes også en stor ære i, at man som klient møder andre klienter, der også er afhængig af alkohol, Det er nemlig vigtigt, at klienterne forstår og ikke mindst oplever, at de på ingen måde er den eneste, som har et misbrugsproblem, når det kommer til alkohol og/eller medicinafhængighed.